Menlessen

Menlessen

Wij bieden de mogelijkheid om bij ons losse menlessen af te nemen of als lid deel te nemen aan onze reguliere menlessen.

Losse menles

Weet je nog niet zeker of het mennen wel wat voor jou is, of wil je iemand een leuke activiteit cadeau doen? Dan is een losse menles een uitstekende optie voor jou! In een rustige setting met alleen een instructeur en groom ga jij op pad met ons verenigingspaard en kan je het mennen in alle rust eens proberen. Ook leuk om met z’n tweeën te doen!

De les bestaat niet alleen uit 45 minuten privéles van onze instructeur, maar ervoor en erna geven wij ook uitleg over het tuig, de wagen en hoe je op een verantwoorde manier het paard ervoor zet. Ben je een beginner dan nemen we je eerst mee in de omgeving rondom stal, wil je wat meer uitdaging? Dan zoeken we het centrum van het nabijgelegen dorp op!

De kosten voor een individuele menles zijn €70,-. Vraag bij meerdere personen of lessen naar de mogelijkheden. (Ben je met meer dan 2 personen, misschien is het dan interessanter om te kijken naar onze workshop mennen!)

Reguliere menlessen

Ben je lid van onze menvereniging en in het bezit van een menbewijs, dan kun je tegen een voordelig tarief menlessen volgen met enkele andere leden samen. Deze lessen vinden standaard in de omgeving van Bennekom plaats.