Workshop mennen

Workshop mennen

Lijkt het je leuk om eens kennis te maken met het mennen met paard en wagen? Wij organiseren workshops waarin je kunt ervaren hoe het is om een paard vanaf een wagen te besturen. Leuk voor een bedrijfsuitje/personeelsfeest, verjaardag, studentenvereniging, of gewoon gezellig met vrienden of familie! Tijdens de workshop maak je kennis met alle aspecten van het mennen met paard en wagen en leer je duidelijk te communiceren met je paard tijdens het grondwerk.  

Hieronder vind je een voorbeeldprogramma, maar uiteraard zijn de workshops naar jullie persoonlijke wensen aan te passen:

Voorbeeld programma workshop mennen

In deze workshop leren we je de basisbeginselen van het mennen. We beginnen in de veilige omgeving van de bak, waar je leert te communiceren met het paard op basis van je energie en lichaamshouding. Aan de ‘lange lijnen’ oefen je vervolgens het krijgen van contact met de paardenmond, terwijl je erachter loopt. Daarna zetten we het paard voor de wagen en gaan we de weg op! Om de beurt krijgt iedereen de leidsels in handen om te ervaren wat er bij het mennen komt kijken.  

Je betaalt een vast tarief per workshop van €195,-. Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen aan deze workshop. De workshop duurt 2,5 uur en vindt plaats in Bennekom (vlakbij Ede en Wageningen, tussen Utrecht en Arnhem).

Workshops voor grote groepen  

Afhankelijk van jullie wensen kunnen wij ook workshops organiseren voor grotere groepen. Informeer hiervoor naar onze mogelijkheden.  

Interesse in een workshop mennen bij Menvereniging de Paardengroep? Stuur ons vrijblijvend een e-mail: depaardengroep@gmail.com