Mooi weer en een leuke workshop

Mooi weer en een leuke workshop

De lente breekt langzaam weer aan en dat betekent dat het weer steeds meer uitnodigt om te gaan mennen. En wij zijn niet de enige die dat denken. Zo hebben wij drie weken terug een leuke workshop verzorgd voor gasten. We konden niet om beter weer vragen en daarna kregen we ook nog deze mail:

—————————————————

“We hebben een topdag gehad vandaag! We zijn ontzettend gastvrij ontvangen door Janneke en Joleyn, en door Hiske natuurlijk!

Er was alle rust en tijd, we hebben heel veel geleerd en geoefend. Beide begeleiders hadden veel geduld, veel kennis en veel humor! Ze hebben het echt zo goed en leuk aangepakt en onze middag tot een succes gemaakt!

We voelden ons echt zeer onbekwaam in het begin, ondanks onze rij- ervaring, en dan na een uur gewoon zelf op de bok kunnen sturen, wat een geweldig gevoel.”

—————————————————

Hoe super is dat, om te horen dat er zo wordt genoten van onze workshops! Uiteraard vinden wij het zelf heel leuk om ze te geven, maar dat het ook zo is bij onze gasten die misschien nog nooit iets met mennen hebben gedaan, daar worden wij heel blij van!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal mogelijk is? Kijk dan eens rond op onze website! Voor de workshop mennen kun je hier meer lezen: ‘Workshop mennen’. Of als je een keertje een lekker ritje wilt maken achterop de menwagen, bekijk dan deze pagina: ‘Rondritten’.

Reacties zijn gesloten.